PAOLO ROBERTO ÄR FAN EN REDIG SPELARE

Om ni vill bygga feta armar, glöm då inte att träna biceps.... Skriver Paolo här, http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article8233716.ab .. Hur jävla skev är den mannen? Vadå alla som vill få feta armar glömmer BICEPS, det är väl den enda jävla muskeln Discogymmare tränar? Hm, "– Gör armhävningar hemma på golvet varje dag – jag lovar att det fungerar." Hahah, lägg av, han trycker på som fan att man måste träna biceps mera, så föreslår han att man ska göra armhävningar varje kväll? Logiskt? NÅÅÅÅ..
.
Nåväl, seg jävla dag idag, gick upp ur sängen vid halv två tiden, åt en fryspizza (899 fräscha kcal) samt en balja med Cola, (allt är tillåtet om man har tagit sig (en) bertz dagen innan) Det trevligt med detta är att det faktiskt är bättre att klämma kalorier dagen efter än att äta nyttigt, kalorierna hjälper liksom till att ställa tillbaka kroppens normala nivåer igen. SOFT. Blir fan ingen träning idag inte, får mixa med schemat lite.. Tjoohooo

Kommentarer
Postat av: Hubbe

Hahaha, va fan har han fått upp i rumpan. Att du dessutom sitter och läser Aftonbladets träningsgrejer lite då och då är ganska märkligt när dem ofta skriver sånt här skit.



TSC, de e grejer de.

2010-12-12 @ 19:07:59
Postat av: Matte

Hahah, det är fan frågan asså.. Men man chillar ju bara runt på AB så kommer en lite notis ba "Vill du få biffiga armar" klart man glider in och kollar ;) haha alltid lika besviken dock, inte ett skit klokare (:

2010-12-12 @ 19:18:52
Postat av: Mats

Cola zero är bättre. bara ett tips!

2010-12-13 @ 20:36:36
Postat av: Matte

Tack så mycket Mats, dock så är jag mycket medveten om det. Grejen med att jag drack vanlig Cola var just för att det är sämre, ville få i mig så mycket kalorier som möjlig denna dag, nyttiga som onyttiga.

2010-12-13 @ 21:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0