PISKA STOCKARNA

Benen och vaderna hade det fan hårt igår, för att inte tala om idag.. Passet såg ut såhär.
  • 4x12 Benspark
  • 3x12 Ljumsdödarn, hittade fan inte vad den heter. Dödar gör den iaf...
  • 4x12 Bencurl
  • 4x12 Benpress, på GB-B villkor då förstås. Ingen Coleman press här inte.
  • 4x12 Stående vadpress (I just detta ögonblick var man kaxig och piskade vaderna ordenligt, idag kan jag knappt gå)
  • 4x12 Random Magcurls-maskin.
  • Avslutade med diverse magövningar tills jag kände mig mör och illamående.
Fräsch pass, rätt roligt att köra ben när man kör hårt ändå, speciellt idag när man är redigt mör, känns det värt liksom. :) Som sagt så har jag svårt att gå i trappor idag, brutala smärtor i vaderna, haha. Soft. Rätt död i ljumskarna också, resten av benen klarade sig ganska skonsamt i alla fall.
.
Ser ut som att det blir det sista passet på Gustavsbergsbadet imorgon för min del, lite sorligt faktiskt. Fan varit ett bra första gym ändå, kom dit tanig och ovetande, körde endast med maskiner till en början, för att sedan våga sig på att experimentera med kablarna mer och mer, och sen när det större vikterna anlände så var man liksom, redo för dom också.. Härligt. Den stora frågan är ju vart man ska ta vägen nu, World Class? Ryss kickboxningsgym i stan? SATS? Annat random gym? Finns för och nackdelar med alla, dock så ser jag minst nackdelar hos WC i Mölnvik faktiskt..
.
Som Hubbe så fint skrev för länge sedan när den hela Grisslinge-diskussionen var i full gång. "Vid Kroksjön badar man. Vid Grisslinge visar man upp sig." Känns som att detta fina citat passar rätt bra in här. Då Kroksjön står för diverse gym och Grisslinge för Worldclass.. Till exempel, "På Gustavsbergs badet gymmar man, på World Class visar man upp sig" Känns faktiskt som att detta är den sorgliga sanningen och detta är väl den största nackdelen efter priset som jag ser på WC... Hm..

Annandags-gym.

Blev allt ett pass idag, Rygg stod på menyn. Passet såg ut såheera. :)
.
  • 3x12 Lågrodd
  • 3x12 Hantel Shrugs 30 kg
  • 3x10 Latsdrag m V-handtag
  • 3x12 Biecepscurl i CC
  • 3x10 Högrodd
  • 3x10 Hammercurl 12.5 kg
  • 3x8 Omvända flyes 8 kg
Rätt trevligt pass faktiskt, bicepsen känner fan att dom lever då dom tar en jävla massa stryk under ryggövningarna. Mumsigt. Käkat rätt hyfsat med mat idag (bättre än tidigare iaf) också så dagen Söndag har känts som en bra dag för kroppen!
.
11.30 - Mastig Gainer med mjölk - Ca 500 kcal
14.00 (Efter passet) Gainer med vatten - Ca 350-400 kcal
15.00 100 gram tonfisk - Ca 110 kcal
17.00 Två Cheese från BK - Ca 319 kcal/burgare - 638 kcal
20.00 Kyckling med potatis samt sås - Ca 800 kcal
21-24 Godis - Landar väl på en Ca 2-300 kcal
02.00 Yoghurt med linfrön samt Varm oboy - Ca 250+300 - 550
.
Blir en del om man räknar med verkligen allt man käkar. Men ändå.. Så landar man bara på cirka 3300 kcal.. Och det kommer man ju fan inte långt på, detta kan man ju deffa på.. Bulk är fan hårt.. :(

DAGENS RYSS

Startade med alla de tyngre övningarna för att sedan jobba mig nedåt.
.
6x6 Bänkpress 55.5 kg (Finns en slug plan bakom detta)
4x8 Raka marklyft 73kg
4x10 Shrugs 73 kg
4x10 Militärpress 38 kg
4x8 Bicepscurl 33 kg
3x8-5(Dog på sista setet) Frenchpress 28 kg
.
Fas numero due
.
3x10 Hantellyft åt sidan superset Hantelyft fram 7.5 kg
3x10 Omvända flyes 7.5 kg
3x12 Tricepspress bakom huvudet 17.5 kg
3x12 Hantelpress 17.5 kg (Klassas dock som en tung övning men hade bara kört en bröstövning så fick klämma in den här)
3x10 Hammercurl
.
Fy helvete åt att köra hela överkroppen på ett pass, tar en jävla tid och är brutalt jobbigt.. Cirka 90 minuter tog detta pass och då vilade jag inte överdrivet mycket. Det positiva med detta är ju att man bara behöver köra 2 pass i veckan och att man får ett brutalt pump, och det är ju alltid skoj.
.
.
Såhär såg det ut bara några övningar in på passet.
.
Genom att köra detta pass blandat med NO-Xplode så blir man fan en aning större än vanligt...
.
.
Triiiist, synd att man inte stannar sådär bara :(
.
Just nu så känns träningen lite lallig faktiskt, passen är seriösa och så men man äter ju riktigt dåligt på lov. Vaknar runt 13 tiden och käkar då frukost.. Redan här har man missat ett mål och chansen att komma upp till tillräckligt med kcal, proteiner och kolhydrater är kört redan här.. Hm.. Jaja, inte så mycket att göra antar jag, få köra lite lalligt nu för att sedan börjar bulka seriöst den 18 januari när jag är hemkommen igen..
.
PS. Hubbe jag saknar dig, du är den enda som håller denna blogg i livet.

lov å bråka

Dåligt med träningen innebär dåligt med uppdaterande. Inte bra helt enkelt. Blir förmodligen ett pass imorrn så då får ni ett saftigt inlägg :D

brist på ork

Så lägger man om schemat för att få ut samma effekt av träningen i alla fall. Tänker köra halvkropps-pass nu fram tills jag åker då man endast behöver köra 2-3 gånger i veckan, och nu på lov är man så seg hela tiden så blir oftast inte att man orkar kriga till gymmet.. Så idag körde jag såhär.
.
3x10 Lågrodd
3x10 Hantelpress 25 kg *
3x10 Stångcurl i CC
3x12 Pushdowns m rakstång i CC
3x10 Axelpress 15 kg
.
Första varvet och redan här var man rätt mör asså, menmen..
.
3x10 Shrugs 30 kg/hantel
3x8 Dips
3x10 Latsdrag omvänt grepp
3x10 Hantellyft åt sidan 8 kg
2x10 Hammercurl 12.5 kg
.
Knasigt att köra 5 muskelgrupper på ett pass, men rätt kul också. Imorgon blir det Ben och Mage som bara kommer få ta stryk 1 gång denna vecka asså..
.
PS. Har fan lagt av med deffen nu när lovet kom, kändes ovärt att hålla på och larva sig när man är ledig och inte har några rutiner alls, blir bara skevt. Plus att jag fan väger 77.5 kilo. Blir nästan pinsamt, känner mig liten.. Inte kul.. Så nu blir det att ställa om till sina vanliga matrutiner igen och kanske slänga in en Gainer här och var.
.
Slutsats: När du väl börjat bygga och öka i massa, så tar det fan emot att tappa kilon när man ska bränna.. Det blir som ett beroende att alltid bli större, sen när man helt plötsligt blir mindre, så blir man ledsen i ögat. Jaja, det var kul och lärorikt med deff och hoppas på att jag kommer upp till mina standard 81-82 kilo rätt snabbt igen.
.
Tjoohoj

förorten

Dagens pass såg ut såhär, vikten ligger på ynka 77.5 kilo. Början fan känna mig tanig nu :(
.
4x6 Bänkpress 60.5 kg,
3x6 Hantelyft åt sidan superset hantellyft fram, 9 kg,
3x6 Frenchpress 28 kg
4x6 Thrusters 28 kg (Vilken miss, 38 kg ska de vara...)
4x6 Hantelpress 25 kg
3x6 Tricepspress bakom huvudet 22.5 kg
.
3 set massakern x10

intense

Körde en form av crossfit idag, lite lättare vikter, lite fler reps, la upp så jag snurrade mellan övningarna.
.
Startade med:
.
Marklyft 61 kg
Shrugs 61 kg
Crunches 15 st
Hanelcurl 15 kg
.
Samtliga x 10, 4 varv.
.
Sedan in på fas två.
Hantelrodd 17.5 kg 10 reps
Skivstångscurl 28 kg 8 reps
Omvända flyes 7.5 kg 8 reps
Crunchvariant 12 reps
.
Även detta 4 varv.
.
Avslutade med 3 set massaker x 10.
.
Inte så många övningar men svårt att få bra kontakt med ryggen hemma, och då två partners är sjuka så blir det mycket hemma gym nu. Passet var ändå rätt skönt då jag körde på lägre vikter och lite högre reps, vilket gjorde det mer intensivt och med högre tempo = svettigt och jobbigt.

Helgen + måndag

Igår så svullades det på rätt bra faktiskt, haha stört gott asså. Då fattade jag varför man gillar att bulka. Till middag åt jag den absolut godaste pastan jag någonsin ätit. Inte för att det var något speciellt, utan bara för att jag inte ätit det på två och en halv vecka nu.
.
MUMS!.
.
Idag dagen måndag så har jag pluggat som en dåre men klämde in ett hemma pass mellan 21.00 - 21.45. Blev gårdagens rygg och biceps pass idag då jag inte körde något igår.
.
Passet såg ut exakt som sist så kanske inte så värt att skriva ner det igen, körde dock utan No-xplode idag, kände ingen större skillnad, tror jag är alldeles för van vid den rackarn nu, får blir att testa nytt efter årsskiftet.
.
Börjar 12.30 imorgon så blir förmodligen (om jag kommer upp ur sängen i tid) ett morgon pass innehållande bröst, triceps och axlar innan skolan. Skönt att vara klar så tidigt, så kan man lägga tid på annat kul senare, plugg...
.
Jaja, dagens kost har sett ut såhär. Startade dagen med en ynka äggshake, detta för att vi bara hade idrott (dans) innan lunch + att jag hade snorbrottom i morse. Till lunch vart det en Hälsotallrik med Dubbel kyckling från Brasco. Saftigt.. Och till middag blev det detta:
.
.
Haha ännu mera kycklig, tur att det är gott asså.. Lyxande till det med ett glas Cola Zero, tackar för gud för att Zero finns, hur skulle jag annars klarat detta?
.
10 dagar sen jag gjorde min spännis-bilds-debut. Tänkte faktisk håller er uppdaterade, så tänker fan slänga upp en dagens form bild nu. Dagsvikten ligger på 78.6, gått ner ytterliggare ett kilo (Y) Here u go.
.
Skratta eller gråt, kommentera gärna, tar nog inte åt mig allt för mycket av det negativa.. ;)
.
.
Hahah mycket skillnad? Får nog ni avgöra..

PAOLO ROBERTO ÄR FAN EN REDIG SPELARE

Om ni vill bygga feta armar, glöm då inte att träna biceps.... Skriver Paolo här, http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article8233716.ab .. Hur jävla skev är den mannen? Vadå alla som vill få feta armar glömmer BICEPS, det är väl den enda jävla muskeln Discogymmare tränar? Hm, "– Gör armhävningar hemma på golvet varje dag – jag lovar att det fungerar." Hahah, lägg av, han trycker på som fan att man måste träna biceps mera, så föreslår han att man ska göra armhävningar varje kväll? Logiskt? NÅÅÅÅ..
.
Nåväl, seg jävla dag idag, gick upp ur sängen vid halv två tiden, åt en fryspizza (899 fräscha kcal) samt en balja med Cola, (allt är tillåtet om man har tagit sig (en) bertz dagen innan) Det trevligt med detta är att det faktiskt är bättre att klämma kalorier dagen efter än att äta nyttigt, kalorierna hjälper liksom till att ställa tillbaka kroppens normala nivåer igen. SOFT. Blir fan ingen träning idag inte, får mixa med schemat lite.. Tjoohooo

ajt fredags pass

Jajamen, eftersom jag inte hann med något igår så blev det idag istället, gött så man inte rör om i schemat liksom. Bröst, triceps och axlar skulle malas ner idag och gjordes på detta vis:
  • Hantelpress 25 kg 3x6
  • Liggande pushdowns superset Axelpress 17.5 kg, 3x6
  • Variant av Cablecross - overs 4x7 superset Hantellyft fram, 20 kg, 3x6
  • Tricepspress bakom huvet, 22.5 kg superset Hantellyft åt sidan 9 kg, 3x6
  • Flyes i maskin superset Pushdowns rakstång 3x6
Kändes rätt segt under passet så körde bara det jag ville få gjort, sket i framsida lår och mage då jag var för seg för det. Blev en soft bastu sen och nu blire chill all night long. SOFT! TJUUUEZ

damn you

Helvetes plugg att förstöra mitt träningschema, skulle kört mitt andra Bröst, triceps och axel pass för veckan men det har jag ju inte tid med då jag har ett onödigt Italienska prov samt en Engelska inlämning att göra tills imorrn... Hm ska man hoppa av och bli biff kanske, va sägs?
.
*UPDATE*: Vågen visar 79.6 kg. Har alltså gått ner cirka 1.4 kilo. Känner ingen skillnad muskel-massa-mässigt så jag antar att det bara är positivt.

MAT är gott i rätt mängd

.
Såhär såg det ut när jag lassade på i princip alla vikter jag hade hemma på min ynkliga lilla stång :D 83 kilo, har vikter upp till 88 men det är nog ett tag kvar. Sköna konstrast med en jävla skivstång på julmattan och julstjärna i bakgrunden ;)
.
Dagens lunch var en Hälsotallrik från Brasco, drog till med extra kyckling så man fick sig lite extra protein, fin tallrik i övrigt, bullgur och en klickkeso, + hyfsat med kyckling samt lite tramsiga salladsblad. Fint.
.
Middagen såg ut såhär, och jag tröck den nyss, kanske inte så jävla bra men, aja skev dag..
.
.
Fråga mig inte vad det är då morsan gjorde något slags experiment, det jag kan tyda är iaf, kyckling, bacon, wokgrönsaker, quinoa.... Vad händer, stört mycket kolhydrater.. Trött man blir, haha! Samt keso som jag slängde på själv.. :D SWEEEET

KÖTTTTT

Dagens pass var fan inget annat än tungt.. Samma upplägg på Rygg och Biceps som sist, men med ändringar på vikterna, också som sist. Såhär såg det ut idag.
  • Marklyft superset Shurgs 83 kg 4x6 (Ökning med 10 pannor)
  • Hantelrodd 32.5 kg (ökning med 10 pannor) superset Skivstångscurl 38 kg 3x6
  • Omvända flyes 7.5 kg 4x8 superset Hammercurl 15 kg 4x6
  • Skivstångsrodd 43 kg superset Bicepscurl m Curlstång 33 kg, 4x6
Hade fan inte tempot uppe idag då jag började passet 20:40 och va fan trött redan då, men allt blev gjort trots allt och man kände fan att man levde efter. Sjukt roligt att köra tungt när man liksom ökar med 10 kg på två övningar, dock så lär jag ju inte öka något mer på dessa två övningar på ett tag men ändå.. :)

CROSSFIT BAAABYY

Igår så vare Crossfit planerat och passet blev såhär:
.
Uppvärming: Lite rodd. Lall.
.
Löpning, lutning: 5, speed: 12.5, hyfsat högt tempo.
Benlyft till failure
Stående vadpress 6 reps. Tunga
.
Detta körde jag 5 varv. Blev riktigt svettigt då mycket muskler jobbar och körde även med ett högt tempo. Skönt.
.
Avslutade passet med 4 set baksida lårcurl superset diverse magövningar.
.
Nej nu måste jag fan körde mitt Rygg och Biceps pass, börjar bli sent och måste rensa skallen lite. Hej

3 pass, bra för deffen

Kul med skola igen, känns fan som man har haft en veckas lov, softade ju sönder på praktiken. Jaja, simning idag på idrotten, dock endast livräddning, men fy helvete va jobbigt det var. Simma 50 meter, dyka ner, hämta 40 kg's gubbe, simma tillbaka med endast benen. Här gällde det ju visa att man vara alfahane också, så man köttade ju på rätt rejält. Kom in på tiden 2 min 10 sek. Delad etta med alfahane nr 2. Axelito.
.
Körde senare på dagen ett Bröst, triceps och axel pass på GBB. Trevligt att träna med jeppe då det inte blir så ofta nu för tiden. Passet var fan ryssigt och såg ut såhär
  • Hantelpress 25 kg 3x6
  • Liggande pushdowns med rep 3x6 superset stående axelpress 3x6, 1 med 20 kg, 2 med 17.5 kg
  • Variant av Cable-cross overs. 4x8 superset Hantellyft fram, (kettlebell swing) 20 kg 3x6
  • Pushdowns med rakstång 3x6 superset Hantelyft åt sidan, 9 kg 3x6
  • Flyes på lutande bänk 12.5 kg 3x6 superset sittande tricepspress över huvudet, 20 kg, 3x6
  • Vanligt cable-cross overs, 2x5
  • Bencurl 3x6 (Enligt schemat så ska jag ju köra framsida lår på dessa pass, men brukar inte bli av, men kände att jag kunde köra lite idag)
  • Dips 2xfailure vilket var typ 6 reps, då jag var hyfsat död i både triceps och bröst.
Blev ett ganska långt pass, allt som allt cirka 60 min. Skönt som fan.
.
Nyss käkat en smarrig middag innehållande, mastig köttbit,  2 scramble eggs, samt sallad. Fint.
.
Ska chilla lite nu för att sedan glida in och lira Vollyboll i skolan från 22-02(om man går till final dvs, stor chans(?)) Fan en träningsrik dag, gött som fan, detta väger fan upp min lunch från subway, även fast det var en jävel med fullkornsbröd och mycket protein så kändes det inte speciellt seriöst asså. Jaja, den är ju borta för längesen vid det här laget.
PEACE OUT HOES

Rygg å biccer.

Efter matchen imorse så tröck jag lite tonfisk med äggröra. Efter detta tokdäckade jag i sängen, sov från kl 11.30 till typ 14.30. Snor skönt. Vid halv 5 så började jag göra mig redo för dagens rygg och biceps pass, fick bli hemma igen då tobbe fortfarande är krasslig. Passet såg likadant ut som sist jag körde rygg hemma, men gjorde lite ändringar på vikterna idag.
  • Marklyft 73 kg superset Shrugs 73 kg, 4x6
  • Hantelrodd 25 kg superset skivstångscurl 38 kg, 4x6
  • Skivstångsrodd 43 kg superset hammercurl 15 kg, 4x6
  • Omvända flyes 7.5 kg 4x7 superset benlyft 4x12
Roligt som attans att köra tungt då man ökar i vikter sjukt snabbt, på bara en vecka känner man att man kan lägga på några extra kilon utan problem.
.
Efter detta blev det kött med sallad till middag, fräääscht.

SOFT

Verkar som att förra inlägget var populärt av någon anledning (?) Hade hela 24 unika besöker, cirka 10 fler än vanligt, trevligt må jag säga :D Kan ni inte stanna för gott?
.
Nej måste fan sova nu, match imorrn kl tidigt (09.00) Riktigt fint att starta dagen tidigt och med en form av fysisk aktivitet!
.
PZ UT

sjunker jag för lågt?

Hej hopp allesammans. Glömde bort att jag spelade innabandy igår efter mitt pass hemma, 3x15, riktigt tungt asså, men jävligt roligt :) Bra träning just nu också (Y)
.
Dagens pass såg ut såhär.
  • 4x6 Bänkpress 58 kg
  • 4x6 Hantellyft åt sidan superset hantellyft fram 9 kg
  • 3x6 Frenchpress 28 kg superset Thrusters 38 kg (riktigt jävla tungt efter hantellyften)
  • 3x6 Hantelflyes 15 kg superset Axelpress 15 kg
  • 3x6 Smalbänk 53 kg superset 3x12 fällkniven
Detta om detta. Gårdagens mat var riktigt ryssig, innehöll, en burk tonfisk, 2 scramble eggs, ca 100 gram keso. Allt som allt, ca 50 gram protein. Ca 20 gram kolhydrater.
Ser det ens lite gott ut? LITE isånnafall.
.
Nu till det sjuka, själva frågan rör detta, går jag för långt nu? Erkan övertalade mig idag om att lägga uppe en "före" bild. Nu när jag håller på och "deffar" Motivationen löd något i stil med "Det är ju kul att se resultat, + att om du lägger upp bild så måste du kämpa hård för att annars blir det ju "pinsamt" om man inte ser några positivt resultat, detta ökar motivationen osvosv." Så jag ba, whataheck. SHOOT. Nu åker vi.
.
.
Såhär ser du ut idag, Torsdag den 2/12 - 2010. Återkommer med bild den 1/1-2011 och då hoppas jag fan det har hänt saker, annars blir det ju som Eric sa, pinsamt... Tro nu inte att jag "deffar" för att jag tycker jag är tjock, för det tycker jag verkligen inte, vill bara få fram dom där små söta rutorna lite mera.

Niggaz n hoes

Slänger fan in ett snabbt litet inlägg här nu medan xplode gror i kroppen. Dålig bloggin igår, men ni får gårdagens pass nu istället :) Hakar på Enricos spår helt då det är RÅTT!! Hela kalaset såg ut... SÅHÄR
.
  • 4x6 Marklyft superset Shrugs 4x7 bägge på 68. (starkt på marklyften, javet)
  • 3x6 Skivstångsrodd 38 kg
  • 3x6 Omvända flyes 7.5 kg
  • 4x6 Skivstångscurl 38 kg
  • 4x6 Hantelrodd 22.5 kg
  • 4x8 Hammercurl 12.5 kg superset 4x12 fällkniven
  • 3x6 Snea hantelcurls 12.5 kg
Nu jävlar är de bröst, triceps, axlar som gäller. Kommer mer sen :)

RSS 2.0