Förbränning.

Idag körde jag Intervaller, Vader samt lite Mage. Detta är fan inget roligt pass ska ni veta. Man vill ju gå från gymmet och se stor ut, alltså ha en pumpad överkropp och liksom känna sig seg i hela överkroppen, efter detta pass, så var man fan knappt trött, okej intervallerna var jobbiga just då, men inte så man känner sig sönderkörd efter, nåväl. Detta måste väl göras antar jag. Passet såg ut såhär
.
Lutning: 10. Speed: 9
90 sek löp,
vila
x4
.
Lutning: 15(Max) Speed:8
60 sek
gå 30 sek
x3
.
Lutning: 5 Speed: 12.5
60 sek
gå cirka 40
x3
.
5x6 - Stående Vadpress supersettat med -
5xfailure, diverse magövningar, bla, benlyft i CC:n.
.
Sen var man klar, känns konstigt, får väl antagligen köra hårdare på intervallerna, dock inget som är positivt då man ska försöka ligga på ganska låg puls när man bränner, enligt vissa typ 60 % av sitt max är lämpligt, om man ligger på högre ska detta även bränna muskler, vilket man verkligen inte vill. Så att köra hårdare verkar ju inte vara ett alternativ och köra längre, typ 40 mins löpning på 60 %, känns ju jävla seg och tråkigt.. Hm..
.
Middagen bestod av. Torsk och sallad innehållande. Avokado, sockerärtor, gurka, tomat, mosarella, bacon, rödbetor, sallad. Smarrigt!!

CHILL MED DILL

Ledig idag vilket är soft. Började dagen kl 8 av en väldigt knasigt anledning, iaf så tog jag då en äggshake, sen somnade jag om och sov till halv ett :)
.
Då gjorde jag en slags frukost lunch brunch variant, såg ut såhär.
.
4 Scramble eggs, 1 keso macka, 1 hälsoshake a la mig. Kaffe samt lite piller.
.
Försökte efterlikna Mathias Vibergs dagliga drink som ser ut såhär
.

Big Dans morning drink
Ner med alla ingredienser i mixern – kör – njut :).

Havregryn, 1dl
Kesella, 250 g
Funlight
Krossade linfrön, 1dl
Lättmjölk, 2dl
Vatten, 1,5dl
Frysta hallon, 50g
Kanel

Näringsinnehåll:
Protein: 55g
Fett: 18g
Kolhydrater: 41g
ca 550 Kcal

.

Ja ganska likt iaf, då min innehåller, linfrön, havrekli, havregryn, nötter, bär, yoghurt och mjölk. Så det är i princip kesellan som gör min sämre, men skulle kunna ana att min landar iaf på 35 gram protein vilket är fint.. Äggröran landar på cirka 24 gram, samt mackan på cirka 6-7 gram. Så allt som allt landar brunchen på 65 gram protte vilket är en bra start, sen får man ju inte glömma äggshaken imorsen som landar på cirka 15-17 gram.. :) Nej nu ska jag köra bil i snön sen ner till gymmet för att köra lite intervaller och vader.

 

C UUU


Kött fifan

Chill dag idag, "praktiserar" på Expressen, så har chillat hela dagen, endast varit på 2 "möten" som inte var speciellt ansträngande. Kom hem runt halv 4 och tog ett hemma pass runt fem tiden. Axlar, Bröst och Triceps stod på schemat, så här gick det till.
  • 3x6 Bänkpress 58 kg
  • 3x6 Hantellyft åt sidan 9 kg/hantel
  • 3x6 Hantellyft fram 9 kg/hantel
  • 3x6 Thrusters 43 kg
  • 3x6 French Press 25.5 kg
  • 4x6 Shrugs - 63 kg
  • 3x6 Hantelpress 22.5 kg
  • 3x6 Smalbänk 58 kg
  • 3x5 Militärpress 48 kg
  • 3xFailure smala armhävningar på knogarna (15, 12, 13 st)

Lite knasigt pass då man måste hålla på att flytta stänger och vikter hit och dit när jag kör hemma, + att jag inte är van vid passet så visste inte riktigt vad jag skulle göra näst, jaja det som skulle bli gjort blev det ju iaf :D
.
PS. Knasigt att jag körde med samma vikt på Bänken som i Smalbänken, bra bevis på att jag verkligen måste jobba hårdare på bänken.

:)

Vaknade kl 09.00, gled ner till Ekvallen där en hockey-bocky match väntade.. Sjukt jobbigt då det var länge sen man åkte griller och det är faktiskt rätt så högt tempo trots att det är korpen.
.
Åkte senare till stan och chillade ett tag och drog sedan till gymmet med Tobbe.
.
Har lagt om mitt schema en del så körde Rygg och Biceps idag. Då man jobbar mycket med biceps under många ryggövningar så slår jag två flugor i en smäll. Förut så jobbade biceps i princip i varje pass då jag körde bröst å armar ena dagen och rygg axlar andra = biceps får aldrig vila. Samma för triceps då den arbetar mycket som stöd under axel passet. Så ja, eftersom jag dragit ner på kcal och kolhydratsintaget så återhämtas musklerna långsammare så blev tvungen att slänga om lite i grytan. Detta upplägg var soft, dock så tog biceps jävligt mycket stryk men det är väl endast positivt när den får vila i två dagar sen..
.
Ändringarna är alltså att jag kör Dag 1, Biceps, rygg, baksida lår. Dag 2, Bröst, triceps, axlar, framsida lår. Dag 3, Löpning, vader och mage. Får se hur det blir med 3:e passet, vart jag ska slänga in det liksom, återstår att se..
.
Iaf så körde jag följade idag:
.
3x6 Rodd superset Hantelcurl, började på 20 men fick dra ner till 17.5 pga att jag dog.
3x6 Latsdrag superset Bicepscurl i CC
3x6 Latsdrag med V-handtag superset Hammercurl 12.5
3x5 Högrodd
3x6 Omvända latsdrag
.
Köttande av mage med diverse övningar
.
Som ni ser så körde jag även tunga och få reps.
.
Dagens kost såg ut såhär.
.
Frukost - Scrambled Eggs, 4 st. Samt Linfröns yoghurt. Kaffe och mjölk.
.
Efter matchen - Äggshake med mjölk.
.
Lunch - Kalkonmacka, kaffe och.. Nu kommer synden, TÅRTA!! Ops.
.
Middag - Lövbiff med fetaostssallad samt en klick keso.
.
Får se vad kvällsmålet blir då jag inte riktigt planerat det ännu.

Knasigt val?

Igår fick jag ett ryck och ville testa på vad som händer om jag slutar äta som en jävla dåre, och börjar äta nyttigt dvs dra ner på både kcal och kolhydratsintaget samt öka/bibehålla proteinintaget. Ett tamt deff försök kort och gott. Dilemmat är alltså, äta som en gris ligga minst 500 kcal +/dag och ha ett protein intag på typ 170 gram. Vilket ska leda till ökad vikt, massa och styra. Detta har jag försökt med nu i typ 2 månader, okej jag har visserligen gått upp 3 kilo men.. Fyfan va jobbigt det har varit, jag är ständigt mätt, maten har inte varit god på 2 månader då jag tvingat i mig den, det är ett rent helvete att gå upp i vikt.. Så nu tänkte jag bara se hur kroppen reagerar och om man, som dom säger, håller kvar styrkan och rena muskler om man bara äter tillräckligt med protein.
.
Så ja, nu kör vi, dagens mål såg ut såhär..
.
Frukost: Gröt, mjölk, 1 mörkbröd, kaffe.
.
Lunch: Hälsotallrik från Brasco, innehållande extra kyckling, keso och bullgurr.
.
Middag: Biff med biff, samt redigt med sallad (avokado, sockerärter, fetaost, apelsin osv..) samt keso.
.
Kvällsmat: Keso med linfrön och tomat, äggshake (3 ägg+mjölk+oboy) banan, vatten.
.
Ser det gott ut?
.
Faktiskt väldigt gott och sjukt skönt att inte behöva trycka i sig massa äcklig mat när man redan är mätt som ett svin. Hela dagen hamnar jag på ett väldigt cirka intag av: Kcal: Sjukt cirka typ 2100 kcal.. Och enligt http://www.dietguiden.com/kalorier.php så gör jag av med 3700 om dagen. Detta innebär alltså att jag går 1600 kcal minus varje dag? Det är ju bara sjukt, kan detta stämma? Eric, Wille, Hubbe? Någon?
.
Proteinintaget landar på cirkus: 150 gram.. Detta är ju inget positivt då jag behöver minst 160 gram. Dock så avrundar jag alltid nedåt när jag räknar för att inte få för stora förhoppningar.
.
Körde även ett pass idag, dock inte seriöst alls. Körde med Tobbe i mitt ryssgym. Blev lite allt möjligt. Inget värt att nämna.
.
JA: Vad vill jag då få ut av detta hastiga beslut? Jo som tidigare nämnt, kolla hur kroppen reagerar, hur man mår, hur mycket styrkan påverkas, och framför allt, kolla om packet blir tydligare utan de lilla fett som sitter på magen. Om det inte blir de, så äre bara att börja käka igen och köra mage mycket hårdare. Varför gör jag detta just nu? Skulle säga, ah det är ju Thailand om cirka 1 månad. Men faktiskt inte bara därför, fick bara ett ryck, ville ha lite ändring, sen är det fan roligt att lägga upp kost, ändra lite i träningschemat och fiffla, kan jag tycka iaf :D

AKO FUCKIN RAHIM

Satt just här och undrade om min stora Idol AKO får ligga något?
.
Jag kom fram till att, ah lite granna kanske... Nej men ärligt, Huberto, om du vill ha svar på din fråga, hur ser idealet ut för en man, så är det bara kolla här ovanför, sicken jävla man asså! Shizzes.
.
Hett tips om ni vill lära er mycket om träning, kost osv så spana in http://www.fitnessplay.tv/ . Främst då Bloggen som skrivs av Ako Rahim. Men finns även mycket intressant hos Mathias Viberg tex, dock så uppdaterar dom inte alls ofta, tyvär.

Gårdagens och dagens pass.

Gårdagen pass bestod av bröst och armar och gick till i princip exakt som vanligt, kanske ovärt att skriva upp allt igen då jag körde 12 reppare som sist :)
.
Dagens pass däremot var lite annorlunda, broesen kunde inte träna samtidigt som mig så fick bli att köra hemma. Rygg, Axlar och Mage stod på tur. Jag tycker att det är svårt att komma åt ryggen utan kablar men gjorde mitt bästa. Passet såg ut såhär.
.
10 Crunches.
8 Thrusters.
8 Enhands hantelrodd
.
Körde detta tre varv och hoppade sen in i fas två som såg ut såhär:
.
12 - Hubbes "Massaker", vette fan vad jag ska kalla den asså, dock på marken.
12 Marklyft
8 Hantellyft åt sidan
8 Hantellyft fram
.
3 var sedan sista fasen.
.
12 Fällkniven
12 Shrugs med stång
10 Axelpress
8 Omvända flyes med hantlar.
.
3 varv även på denna. Kort vila mellan seten, riktigt jävla svettigt och fick ett litet pump iaf, ovanligt när jag kör rygg och axlar.
.
Avslutade kalaset med lite diverse magövningar, måste fan få fason på han snart.
.
.
LÖK? JA, och klaga inte nu, det är okej att ha linne om det är hemmagjort och ryssigt, samt att ingen ser dig med det ;D hahah dubbelmoral?

Tjihoo.

Började kl 13.15 idag så passade på att gymma innan skolan då det skulle bli tajt efter pga jävla massa plugg..
.
Så jag steg upp runt 09.15, svepte en shake då jag inte pallar ha en mack-klump i magen när jag gymmar. Hoppade på bussen och efter 20 sekunder hör jag ett vagt "PoFf" hm.. Tänker jag och kikar ner i väskan, vad hade hänt? Locket till ena Shaken innehållande No-Xplode hade flugit av pga trycket och hela min stjorta som skulle bäras i skolan var helt jävla nersölad. DAMN U NO-XPLODE! Jaja, väl på gymmet så fick tobias sig ett redig skratt av hur sjukt tryck det är i xploden. Ett bra betyg kanske? Nåväl, passet inriktat på rygg och axlar såg ut såhär.
.
12x3 Sittande Axelpress 15 kg,
12x3 Låg rodd
12x3 Latsdrag
12x3 Viktlyft fram 12.5 kg
12x3 Latsdrag V-handtag
12x3 Hantel Shrugs 20 kg
12x3 Högrodd
10x3 Hantellyft åt sidan 7 kg
8x3 Assisted chins, med tobbe som assistent.
.
Efter detta blev det att åka till Gullmars och trycka en 150 grammare med pommes på Trafikens. Sedan 4 timmar Matte C, inte spännande.
.
Yjuuuhej

UPPDATERARNAS MAN

Svacka över helgen men jag är fan tillbaka! Inget pass idag då veckan fuckar upp pga plugg. Passet igår såg dock ut såhär..
.
Dips 20x1, 12x1, 10x1
Hantelpress 12x3
.
Pushdowns stång 12x3
Hammercurl 12x3
.
Bröst flyes i maskin 3x12
Liggande pushdowns med rep 12x3
Bicepscurl i CCn 12x3
.
Brutal magövning som utförs som en klassisk fällkniv, dock så sätter man fast fötterna i cable crossen och kör med vikt. Har träningsverk i magen idag, det var länge sen sist.
.
Efter detta var man mör som en ost och på samma gång pumpad som ett as. Blir träning imorrn kl tidigt, typ kl 10.
.
Tjuuez

Dagens pass

Har känt mig som en riktig pajas denna vecka, då axeln har knasat upp mitt schema en del så har jag typ gått runt och kört lite här och var, haha det fanns ju en liten plan för vad jag skulle köra men va rätt vilsen ibland. De kanske ni ser på passet.
.
10x3 Benspark
10x3 Bencurl
10x3 Benpress
.
12x3 Lågrodd
12x3 Högrodd
10x3 Latsdrag m V-handtag
3x3 Chins. STARK.... :(
.
MASSAKERN! 20x2
.
12x3 Vadpress
10x3 Ryggresning 17.5 kg i famnen
.
Kände även lite på Hantelpressen för att se om det smärtade i axeln men icke, lycka. Så det blev ett lalligt
8x3 Hantelpress 12.5 kg.

HISS DISS

Dagens feta diss går till. "Bli stark-gruppen" på Gustavsbergs-badet. FIIIIFAN! Äckliga 14 åringar, alla, smala som stickor, samtliga bär linne samt handskar. Vad hatar jag mest på ett gym? Linnen och handskar. Vad hatar jag mer? Smala p_14 som bär linne och handskar! Dessa barn är cirka 5-6 stycken och tar upp fan halva gymmet, denna grupp leds av .. Vänta.. En kvinna... Även hon 14 år, helt efterbliven, lär dom här stackars pojkarna dom sjukaste övningarna som fan inte ens AKO skulle vilja testa, även om man fick en gratis shake för't. Denna kvinna går antagligen under kommando av en.. Vänta.. FET... Kvinnlig... PT. Asså vad är det frågan om, vem i helvete litar på en PT som är.. FET?! Ah men tack för tipset, dom har ju funkat sjuk bra på dig, så då lär det ju gå bra för mig med. Nej, lägg ner. Avgå. Fan avrätta dom som är med i denna sjuka grupp. URGH..
.
Dagens hiss är inte speciellt fet då jag gjorde Hiss och Diss bara för att dissa. Men jag kan fan hissa min stadiga viktuppgång samt min axel som numera verkar vara helt återställd. Skönt då, vill ju inte råka på svåra skadar såhär tidigt i min karriär.
.
Hej plopp grod hopp

P-UMP

Axeln kändes i princip helt frisk idag så vågade mig på att köra överkropp igen. Ville inte köra bröst då jag inte vill riskera att få ont i axeln igen. Så körde endast Armar och mage, det gick riktigt bra, passet såg ut såhär.
.
12x3 Pushdowns, rakstång i CC.
12x3 Bicepscurl, rakstång i CC.
.
"Erkans" Magpass med en viss ändring,
.
8x3 Hammercurl
12x3 Liggande pushdows, rep i CC.
.
Cirka 20 sek vila mellan seten.
.
Forts. Erkans magpass
.
12x3 Smala armhävningar, långsamt ner, explosivt upp.
6x2 Scottcurl.
.
Hade ett saftigt pump genom hela passet, NO-Xplode:n gör fan sitt jobb när man kör intensivt och 12 reppare. Höll fan på att sprängas i slutet. Sjukt skön känsla, man känner sig fan enorm. Trist att man inte stannar så dock!

Burger KING

Käkade en riktig saftig burgare idag på BK. Den va redig fint.
.
.
Självklart blev det en Double, matigt. Jatack. Vem säger att det är dåligt att äta BK? Typ det bästa som finns för en person i mina kläder. Hela måltiden inkl, pommes och cola landade på cirka 1700 kcal, 55 gram Protein. Kan ju fan inte bli bättre om man vill gå upp i massa. VÄRT

B E N

Jäsigt dag, har kikat HIMYM och käkat började detta kl 11 och slutade kl 16. Kl 17 så begav jag mig till gymmet med Tobbe. Axeln kändes inte bra alls så valde att skippa bröst och arm passet, körde istället Ben, vader, mage och korsrygg. Inte sådär fantastiskt kul pass men det funka, man måste väl antar jag. Blir nog något knasig pass imorgon med då jag helst inte ska röra axeln för mycket, och verkligen inte med belastning. Känns ju dock skevt att köra ben imorgon igen.. Finns ju inte så mycket mer muskler jag kan köra då.. :(
.
Smakade på EAA:n idag, den smakade, svin-äckligt. Fyfan va vidrigt. Urrgh.. No-Xplode:n däremot med Grape smak var helt okej, Gainern ska smakas senare ikväll.

Varför dessa kosttillskott?

Gymgrossisten säger detta om EAA.
"Idrottare använder EAA som tillskott för att optimera näringsintaget, förebygga skador och stimulera uppbyggnad av fettfri muskelmassa. EAA är förkortningen på Essential Amino Acids vilket betyder att denna grupp aminosyror är livsnödvändiga/essentiella och att vi ej kan bilda dem i kroppen. Det finns totalt tjugo olika aminosyror i proteiner och av dessa är åtta stycken essentiella (EAA). 

EAA måste tillföras via kosten varje dag för att kroppens proteinbehov skall tillfredställas. Vid brist på EAA kan kroppen inte bilda tillräckligt med kroppens muskler och immunförsvar bryts ner."
.
Kort och gott så ökar dessa aminosyror proteinsyntesen bättre än vad vanligt protein gör. Läsa mer om EAA kan ni göra här.. http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=127561
.
Jag läste den där tråden och tyckte det lät jävligt bra då de gör det de gör liksom. + att jag alltid mår illa efter mina pass, och en saftig Gainer gör verkligen inte detta illamående bättre. Så jag skulle vilja skita i Gainer direkt efter träning och endast använda det som mellanmål. Men, det känns ju dumt att inte "äta" något alls efter gymmet. Så vad passar inte mig då bättre? Jo EAA, det ger mig bra med proteiner och min proteinsyntes håller sig uppe enda tills jag kommer och kan äta redig med mat. GREAT. Kostnad för cirka 2.5 månaders bruk. 199 kr, sjukt värt.
.
Gainer, det flesta vet vad det är till för. Denna ska jag som sagt inte ta efter träning nu på ett tag, åker hellre hem och äter riktig mat. Dock så kommer jag dra 1-2 shakar under dagen så kroppen får tillräckligt med kcal, protein och kolhydrater om dagen. 3 kg, räcker, max 1 månad. 255 kr
.
NO-Xplode. "Once you try it, you will never train without it!" påstår BSN, och ja, det kanske är sant. Pumpet man får i kroppen under passet när man tagit denna innan är soft som fan, man blir hård som en jävla sten, jag vet inte om man klarar fler reps eller lyfter tungre, det är svårt att avgöra, men man blir taggad och Pumpad. Sen ska man tydligen bli större av den också, om det stämmer får jag återkomma med ;) 50 servings för 329 kr på Gymvaruhuset.se , kan dock bli mer än bara en serving/pass.
.
PS. Vikten ligger på 81 kg nu.

Hur kommer AKO på alla softa Rubriker?

Hämtade ett intressant paket från Gymvaruhuset.se idag. Paketet innehöll....
.
.
3 kilo Gainer från FX.
EAA också från FC.
No-Xplode från BSN.
.
Nu jeflar är jag laddad, ska köra på detta ett tag nu och kolla om man ökar. Hoppas på det.
.
Igår så vart det ett pass allt, Rygg och Axlar, körde ungefär exakt som förra rygg och axel passet så kanske inte är så intressant. Någon tråkigt är dock att jag tror jag rörde omkring lite för mycket i min vänster axel. Så idag har jag ont, och enligt min privata sjukgymnast så har jag en inflammerad sena i axeln. Så ja, vila väntar för överkroppen i någon dag tills det känns bättre. Så länge, får benen och magen sig en omgång!

KCAL

Att ligga på ett kaloriöverskott dagligen är fan inte så jätte illa som det låter..
.
.
Ibland är det ju bara för vacker att vara en sk. Hard Gainer.

VILA

Kände att jag behövde vila idag så dagerns pass blir av imorgon istället :) Skönt att ba chilla för en gång skull (?) Läste en skön grej nyss och undrade om man får skriva om sköna grejer som inte rör träning i denna blogg? Eller är det strängt förbjudet? Känns ju värdelöst att skriva det på den gamla bloggen.. Jaja, ni får stå ut med lite random inlägg ibland, det blir inte så ofta så.
.
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8109252.ab .. Här påstår alltså AB att ungdomar som Sms:ar mycket, dricker, röker och ligger mycket mer än dom som inte gör det. Dessa kallas alltså Hypertextare och dessa ska alltså knulla, kröka och röka cirka 40 % mer än "vanligt" folk.. Jaja, det kan inte kanske finns en annan förklaring till detta? Kanske att dom som sms:ar mycket lever ett socialt liv och pratar mycket med kompisar och eventuella ragg. Med dessa kompisar så kanske dom dricker röker och snaskar mycket? Till skillnad från någon osäker pojke i 15 års åldern vars enda vän är World of Warcraft.

ÖKA

Idag har jag i princip inte gjort ett skit. Vaknade vid 09 tiden och käkade en skål gröt runt 09.30. Kollade på HIMYM i sängen och ba chillade.
.
Kl 13 käkade jag min specialare, tonfiskpasta. Fint
.
.
Stadig lunch, som landar på en cirka 50 gram protein. 120 gram tonfisk, cirka 70 gram keso + ett saftigt glas mjölk! Grymt att vara "ledig" då man kan göra sin egen lunch och lägga upp redigt med mat, om man jämför med alla lunchhak som jag käkar på varje dag, där man knappt blir mätt och prottet räcker knappt till en filipin i flugvikten.
.
Efter detta så kikades det ännu mer HIMYM och runt 15.30 så tog jag en äggshake. Två råa ägg, mjölk och oboy, ner i shaken och drick. Cirka 20 gram protein.
.
Fixade lite grejer med min Mor sen mötte jag upp Tobias i GC för gymma. Bröst och Armar var på schemat. Svepte lite NO-Xplode och körde igång. Passet såg ut såhär:
.
3 set Dips (Vanliga, svårt att dropseta dips när man är för svag för att hänga på vikter.
Hantelpress
Bicepscurl i CC.
Pushdown
Flyes i maskin (?)
Hammercurl (15, 12.5, 10)
Liggande pushdown m rep
.
Körde allt detta två varv förutom Hantelpressen då jag fortfarande var sjukt mör i bröstet sen mitt rysspass i måndags. Veckans schema har knasat lite så därför bröstet endast fick en dags vila. Inte bra och det märktes ju verkligen idag.
.
I övrigt så gick det bra, fick rätt bra pump, skönt de. Man känner sig riktigt hård asså. Ryskt.
.
Till middag klämde jag detta.
.
.
Kanske inte ser så jätte delikat ut men det var fint som fan. Är i nuläget helt utan kosttillskott så får köra hårt på äggshakes och bananer, haha seriöst. Jaja, ska beställa ikväll, återkommer med vad det blev.
.
Peace

VILT

Rygg och Axlar, dropset stod på tur idag, och hårt blev det allt.
.
Högg in direkt och körde följande, allt med dropset.
.
Lågrodd
Axelpress (20, 17.5, 15)
Latsdrag
Viktlyft fram (Halv kettleball sving fast med hantel) (20, 17.5, 15)
Latsdrag V-hantag
Högrodd
Shrugs m hantlar. (30, 27, 25)
.
Detta körde vi två varv med rätt så högt tempo så man vart hyfsat mör! Men det är ju alltid fint :)

INVIGER RYSSGYMMET

.
AS SOFT! Ligger i rummet bredvid som är cirka 2 meter från mitt rum! Hur skönt som helst. "Byggde" och invigde det idag med ett dropset pass på Bröst och Armar. Hela passet såg ut såhär
.
2 set - Bänkpress (53,49,38 kg)
2 set Bicepscurl m Curlstång ( X )
2 set Frenchpress m Curlstång ( X )
-
2 set Hantelpress (22,5, 17,5, 15)
2 set Bicepscurl rakstång ( X )
2 set Smalbänk ( X )
.
Så såg det alltså ut, och X:en står för "kommer inte ihåg exakt vikt".
.
Hubert tyckte jag skulle göra som alla träningsbloggare, att ta kort på formen. Så långt kommer jag inte sträcka mig, men ett litet smakprov är väl OK att bjuda på?
.
(Så ser det ut i nuläget och det är sanning som Hubbe talar, "måste ju se utveckligen"!)

WC

Besökte de berömda gymmet World Class Värmdö igår med Tobbe, Eric och Nicolas. Planen var att gå dit för att kika in stället, känna lite på det som fanns och få en bättre bild av vad WC egentligen är. Passet skulle innehålla Rygg och Axlar men det spårade rätt hårt, kört typ 5 övning utöver, ville ju som sagt känna på grejerna, typ bänken.
.
Passet såg ut såhär, och var ganska långt:
.
Bänkpress - Lallade lite, kände på ungefär vad jag klarade av.
Dips - 3 set
Marklyft - Lall
Sittande vadpress - 3 set
.
Latsdrag - 3 set
Latsdrag m V-hantag - 3 set
Lågrodd - 3 set
Högrodd - 3 set
Ståenderodd - 3 set
Shrugs - 3 set
Joystick - 3 set
.
Axelpress m hantlar - 3 set
Kettlebell (klassiska svingen) - 4 set
Hantellyft åt sidan - 3 set
.
Avslutade med ett brutalt magpass á la Enrico. Idag är ju fantastiskt mör i nacken och även lite i bröstet faktiskt. Summerar WC som chill, vi var där runt 13.30 tiden så det var inte något folk alls, så om man undviker folket bra så är det kanon. Ska suga mer på den karamellen har ju trots allt fram till januari på mig att bestämma :)

ENSVENSKAKORAHIM

Tänkte jag döpa bloggen till men tyckte nästan att Extremtbiff var lite mer passande.
.
Nu är det i alla fall officiellt. Detta är en träningsblogg och jag kommer i princip inte skriva om något annat! Härligt va?
.
Godnatt alla sötizar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0